ایرانی فایل

فروش فایل های قابل دانلود

ایرانی فایل

فروش فایل های قابل دانلود

اقدام پژوهی معاون اجرایی چگونه توانستم شورای دبیران را به محلی جهت تبادل افکار و اندیشه های مختلف تبدیل نمایم؟

اقدام پژوهی معاون اجرایی چگونه توانستم شورای دبیران را به محلی جهت تبادل افکار و اندیشه های مختلف تبدیل  نمایم؟

اقدام پژوهی معاون اجرایی چگونه توانستم شورای دبیران را به محلی جهت تبادل افکار و اندیشه های مختلف تبدیل نمایم؟

اقدام پژوهی معاون اجرایی چگونه توانستم شورای دبیران را به محلی جهت تبادل افکار و اندیشه های مختلف تبدیل نمایم؟در قالب ورد و قابل ویرایش در23 صفحه بهترین نمونه در فضای مجازی

چکیده

بحث شورا و اهمیت آن در امور سیاسی و اجتماعی و فرهنگی بر هیچ کس پوشیده نیست تا جاییکه اختصاص سوره ای از کلام خدا به این عنوان مهم یعنی «شورا» ناشی از اهمیت آن است در سیره پیامبر بزرگ اسلام و امامان معصوم هم به کرات به استفاده از مشورت و شریک شدن در امر دیگران تأکید شده است و شورای دبیران این جایگاه مهم را دارا می باشد که می توان با فعال نمودن آن نقش سازندگی دبیران را با مشارکت آنها در تصمیم گیری ها تقویت نمود .شورای دبیران جمعی است از دبیران و اداره کنندگان مدرسه که برای تبادل نظر و اطلاعات ، به منظور ارتقای سطح کیفی آموزشی تشکیل می گردد.در این شورا اخبار و اطلاعات اداری نیز مطرح می شود ولی محور اصلی بحث و و گفتگو درباره ی مسائل آموزشی است.

اسلام که کامل ترین و بهترین قوانین را برای حرکت انسان به سوی سعادت و خوشبختی دار است و براساس سرشت انسان استوار بوده و رشد انسان و جامعه انسانی را درحرکت به سوی کمال مطلق که همان الله است تضمین می کند، قطعاً نه اهمیت مشاوره و شورا را درتعالی جوامع انسانی نادیده نگرفته بلکه به اندازه ای به آن ارج نهاده که حتی یک سوره به نام شورا نام گذاری شده است. به منظور نشان دادن دیدگاه قرآن نسبت به شکوفایی استعدادها و تبلور و تصفیه اندیشه ها در رابطه با مشاور و شورا لازم است به منابع اسلامی درخصوص این موضوع رجوع کنیم تا قبل از هر چه چیز ضرورت وجودی شورا و اهمیت آن از نظر اسلام روشن شود.

مقدمه

شورای دبیران موقعیتی فراهم می کند که در آن فکر جمعی و طرح ریزی گروهی شکل می گیرد و فرصت برای ارائه عقابد و آرائ سودمند مهیا می شود و دبیران به شناخت بهتر امور مدرسه توفیق پیدا می کنند. در این جلسات ، تبادل اندیشه و نظر در مورد بسیاری از امور آموزشی مو جب رشد و پرورش اعای هیوت آموزشی می شود .

دنیای پر تحول امروز با تحولات سریع و مداوم همراه است به گونه ای که این تغییرات آموزش نو نهالان را با روش های سنتی غیر ممکن می سازد . پاسخگویی به نیاز های امروز و فردای دانش آموزان ایجاب می نماید که دانش روز در قالب روش های متناسب و جدید به دانش آموزان ارائه گردد. بدین لحاظ دبیران مجبورند ضمن ـآنکه محتوای آموزشی را با نیاز های جامعه منطبق می نمایند روش های متناسب با آن را نیز کشف و اعمال کنند.

انسان موجودی اجتماعی است که نیازها و خواست های او جز با همکاری و همیاری و تبادل نظر فکری برآورده نمی شود. انسان با کمک و همفکری توانسته است به اختراعات و اکتشافات بزرگ و بهره برداری از آن دست یابد و پیشرفت علم و تکنولوژی هرچه بیشتر این کار جمعی و تبادل اطلاعات وآرا و نظرات را در میان انسان ها ملت ها و دولتها بیشتر و بیشتر می نماید....

منابع‌ و ماخذ

1 - حقیقی، محمدعلی‌ - علیمردانی، محمد مهدی‌ (1377)، ، انتشارات‌ موسسه‌ فرهنگی‌ نشر عالم، چاپ‌ اول.

2 - دویل، میشل‌ و استراوس، دیوید (1375)، . ترجمه‌ فلورا سلطانی‌ تیرانی، انتشارات‌ سازمان‌ مدیریت‌ صنعتی، چاپ‌ اول.

3 - رضایی‌نژاد، عبدالرضا (1375)، ، انتشارات‌ موسسه‌ خدمات‌ فرهنگی‌ رسا، چاپ‌ اول.

4 - ماحوزی، مهدی‌ (1379)، ، مرکز نشر تحقیقات‌ قلم‌ آشنا، چاپ‌ دوم.

5 - نصراصفهانی، علی‌ (1379)، ، انتشارات‌ جهاد دانشگاهی‌ واحد اصفهان، چاپ‌ اول.

6 - هینز، ماریون‌ (1372)، ، ترجمه‌ مهدی‌ ایران‌نژاد پاریزی، انتشارات‌ مرکز آموزش‌ بانکداری، چاپ‌ دوم.

7-ظرافتهای دبیری.مولف: مجیدنقیه.انتشارات بین المللی گاج 1385.

8-مدرسه ی موفق ،مدیرموفق.مولف:مرتضی مجدفر.انتشارات پیک بهار1386.

 

اقدام پژوهی معاون اجرایی چگونه توانستم شورای دبیران را به محلی جهت تبادل افکار و اندیشه های مختلف تبدیل نمایم؟در قالب ورد و قابل ویرایش در23 صفحه بهترین نمونه در فضای مجازی در این قسمت خرید و دانلود کنید.

 

 

 





نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.